Over ons

Arenbos is een dynamisch bedrijf dat al een aantal jaren actief is op het gebied van kantoorinrichting en bedrijfsinrichting. In onze showroom van ruim 700 m² vindt u een uitgebreid assortiment van nieuw en gebruikt meubilair, zowel modern en trendy als tijdloos klassiek, van budgetprijs tot exclusief design; kortom voor elk budget een passende oplossing! U vindt er bekende merken zoals Ahrend, Drentea, Lensvelt, Aspa, Grahl, HAG, enz. Onze voorraad van gebruikte kantoormeubelen verandert continu dus bezoek regelmatig onze site voor een actueel overzicht.

Op de afdeling nieuwe kantoormeubelen bieden wij bedrijven en particulieren een zeer ruime keuze aan meubilair uit onze eigen huislijn, van budgetmeubel tot zeer luxe directiemeubilair. Arenbos is dealer van diverse grote merken waaronder Bèta, NicePriceOffice en Vielhauer. Ook voor houten stellingen, metalen archiefstellingen en breedvakstellingen bent u bij ons aan het juiste adres.

In nauwe samenwerking met onze zusterbedrijven Fraxeon Technical Solutions en Joky schoolmeubilair kunnen wij ook de inrichting van uw werkplaats, productieruimte of school en presentatieruimte verzorgen.

Kies Arenbos als partner voor de complete inrichting van kantoor, bedrijf of school omdat

- goed advies en gedegen vakmanschap door jarenlange ervaring belangrijk voor u zijn
- wij een ruim assortiment en veel combinatie mogelijkheden bieden
- levering met eigen transport en montage door eigen montagedienst
- snelle levering door grote voorraad
- uitstekende prijs-/kwaliteitsverhouding

Een bezoek aan onze showroom is zeker de moeite waard. Tot ziens bij Arenbos!